Îmi propun să fiu vocea românilor în plenara Conferinței privind Viitorul Europei și să susțin dorința stângii de a moderniza și umaniza Uniunea Europeană

Îmi propun să fiu vocea românilor în plenara Conferinței privind Viitorul Europei și să susțin dorința stângii europene și românești de a moderniza și umaniza Uniunea Europeană.

Europa reprezintă cel mai important proiect de cooperare extinsă la nivel global și trebuie să se dezvolte și să se democratizeze și mai mult pentru ca vocea cetățenilor europeni să fie mai puternic auzită.

Niciun cetățean european nu mai trebuie lăsat în urmă și nicio persoană nu mai trebuie să se simtă cetățean european de rang secund.

Frumusețea proiectului european este că se poate mereu îmbunătăți. Acest lucru se încearcă prin Conferința privind Viitorul Europei precum și prin dezbaterile și consultările organizate în acest sens.

Sunt convins că această conferință va fi o reușită și voi face tot ce îmi stă în putință, alături de colegii mei din Delegația PSD în Parlamentul European, cărora le mulțumesc pentru susținere, pentru ca Europa să devină mai socială, iar educația, sănătatea și creșterea nivelului de trai să devină priorități la nivel european.

Vă mulțumesc. Distribuiți pe rețelele sociale