Județul Alba merită o administrație mai bună!

Administrația PNL-USR din județul Alba este un dezastru. Municipiul Alba Iulia intră din nou în carantină iar turismul și HORECA sunt la pământ. Nicio soluție, niciun sprijin real, autoritățile locale se ascund. Am propus în urmă cu aproape 6 luni o serie de soluții prin #PactulPentruAlba,dar PNL-USR au refuzat dialogul.
Am început cu colegii mei să analizăm găurile negre ale administrației de dreapta:
– am interpelat Comisia Europeană privind întârzierile și viciile de procedură referitoare la Centrul de gestionare a deșeurilor de la Galda de Jos. Cei care au greșit, cei care sunt responsabili de slabul management, trebuie trași la răspundere pentru costurile ridicate pe care cetățenii din Alba au fost nevoiți să le plătească. Cel mai important însă este ca managementul deșeurilor să se facă eficient și proiectul să înceapă după ani de blocaje.
– am solicitat instituțiilor europene să verifice asfaltările electorale de slabă calitate efectuate în luna noiembrie în cadrul proiectului autostrăzii Sebeș-Turda, finanțat din fonduri europene. Mă bucur că putem circula pe acel tronson, dar cele prezentate în pot pune în pericol șoferii. Autostrada Sebeș-Turda este un proiect început în timpul guvernărilor social democrate.
Este timpul să demascăm slaba administrație și să arătăm că în circa 20 de ani de conducere de dreapta la județ, și 30 de ani la municipiu, puteau fi făcute lucrurile mai bine.

Vă mulțumesc. Distribuiți pe rețelele sociale